Erősítő gerincjóga

A gerincjóga egy alkalmazott jógairányzat. Praktikus és elenyésző kivétellel mindenki számára gyakorolható, eszközrendszer.

Legfontosabb célja a fizikai test egészségének helyreállítása. Hatékony és preventív eszköz a mozgásszegény életmódot folytatók, vagy ülőmunkát végzők számára. Rendszeres gyakorlása helyreállítja a izomegyensúlyt, erősebbé és rugalmasabbá teszi a testet. Hatékony módszer a derékfájás, hátfájás és a nyaki fájdalom leküzdésére.

Az ERŐSÍTŐ GERINCJÓGA gyorsabb és fizikailag is nagyobb kihívást igénylő gyakorlás. Természetesen a megfelelő építkezés ezen az órán is megtörténik, de az izzadás garantált. 🙂

Elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik már egy ideje ismerkednek a jóga világával, vagy egyéb más sportokban jártasak. Belépő órának inkább a kezdő gerincjógát, az Autoimmun Jógát vagy az Immunerősítő jógát tanácsoljuk.

Erősítő gerincjóga óráink 90 percesek.

A gyakorlást 5 perc ráhangolódással kezdjük. Ezt követően egy körülbelül 15-21 perces, teljes testet átmozgató bemelegítés következik, majd azok az ászanák (testhelyzetek) amelyek gyakorlása bemelegítés nélkül nem végezhető. Az erősítő gerincjógában a dinamikus rész hosszabb, így a gyakorlás is magasabb intenzitású.

Az óra minden esetben 10 perces relaxációval végződik.

Helyreállítja az izomegyensúlyt20
Rugalmassá teszi a testet20
erősíti a core-, és a mély izomzatot.20
Oldja a stresszt20
Növeli az önbizalmat20