Immunerősítő jóga

Az immunerősítő jóga természetes és kíméletes módja immunrendszerünk kiegyensúlyozott működésének támogatásához.

Autoimmun betegként sokan szednek immunmoduláns, vagy immunszupresszív gyógyszereket. Ezeknek a készítményeknek a célja, hogy blokkolja, vagy csökkentse az immunrendszer működését, ezzel is visszaszorítva a helytelen immunrendszeri választ, amely önmagunk pusztítását okozza.

Ezek mellett a készítmények mellett nincs lehetőségünk olyan immunerősítők alkalmazására, mint égészséges társainknak, hiszen ezek a vitaminok, táplálékkiegészítők épen az általunk szedett gyógyszerek ellen dolgoznának.

Az immunerősítő jóga viszont nem fokozza az immunrendszer működését, csupán harmonizálja azt. A kezdő gerincjóga preventív ászanáit ötvözi a stresszoldó jóga ászanáival (testhelyzeteivel) valamint légzőgyakolrataival, és relaxációs technikáival.

Ezen az órán a hangsúly a fizikai gyakorlás helyett, a belső fókusz a finomenergetikai érzetekre helyeződik. Megtanulunk minőségi időt tölteni magunkkal, lassítani és időt adni a szervezetünknek és immunrendszerünknek a természetes regenerálódásra.

Az immunerősítő jógát természetesen nem csak autoimmun betegek számára ajánljuk. A most kialakult élethelyzetben egészséges gyakorlóink számára is kiemelkedően fontos az immunrendszer működésének megfelelő támogatása.

Az óra 90 perces.

Fizikailag kezdő szintű gyakorlás, de energetikailag annál erősebb a hatása.

Az óra során számíthatsz könnyű gerincjóga jellegű átmozgatásra, stresszoldó gyakorlatokra, valamint légző- és relaxációs gyakorlatokra egyaránt.

Harmonizálja az immunrendszer működését.20
Egyensúlyt teremt a testben és a lélekben20
Energetizál20
Elcsendesíti az elmét20
Segít visszatalálni önmagadhoz20