Autoimmun jóga

Az autoimmun jóga egy olyan modern, mellékhatásoktól mentes eszközrendszer, amely lehetővé teszi, hogy az autoimmun betegek is hatékonyan tegyenek önmagukért.

Eredményes, személyre szabott, komplex mozgás- és életmódrendszer, amely egyéb kezelések mellett is alkalmazható és mellékhatásoktól mentes.

Az autoimmun jóga 5 pillére

A betegség lelki okainak felkutatása20
Megfelelő mozgás20
Helyes légzés20
Stresszoldás és relaxáció20
Egészséges táplálkozás20

Az autoimmun betegségek során az immunrendszer megtámadja a test egyes szerveit, vagy szervrendszereit. Egészségtelen életmódunkkal, az állandó stresszel, magunkra erőltetett kényszerű körülményekkel, mókuskerékkel, rossz kapcsolatokkal, nap mint nap tevékenyen hozzájárulunk a betegség kialakulásához és fennmaradásához. Meglepő módon a gyógyulást leggyakrabban mégsem magunkban, saját életünkben, szokásainkban, lelkünkben keressük, hanem külső segítségtől várjuk azt.

Természetesen a nyugati orvoslás nagyon fejlett. Nem lehet elvitatni új vívmányait és eredményeit. Fontos hangsúlyozni, hogy az AUTOIMMUN JÓGA nem hivatott helyettesíteni semmilyen ajánlott és szükséges gyógyszeres kezelést.

Fontos lehet viszont azok számára, akik nem szeretnének beletörődni, hogy semmit nem tehetnek magukért. Az autoimmun jóga rendszeres, napi szintű gyakorlásával megállítható az állapotromlás, sőt akár javulás is bekövetkezhet a beteg állapotában. Hiszem, és tapasztalom, hogy a befektetett munka, a ráfordított energia és idő megtérül.