Miért jógázz otthon?

Miért jógázz otthon?

Az élő, online otthoni gyakorlásnak számos előnye van. Mindenhol jó de legjobb otthon…

 

Mert biztonságos

Az egészség nem minden, de a minden semmi egészség nélkül! Hisszük, hogy most mindenki számára a legjobb, ha aki teheti otthon marad. Természetesen dolgozni, bevásárolni kell. Az otthoni, élő online jógaóráknak köszönhetően viszont mostantól nem kell kimozdulnod otthonról.

Mert nem kell lemondanod semmiről

Sem a szakképzett oktató által nyújtott javításról, sem a csoportos hangulatról nem kell lemondanod. Bár otthon végzed a gyakorlatokat, – ha te is szeretnéd – az oktató végig lát, és figyel. Szóban instruál, javít és a résztvevőkhöz szabja a gyakorlatokat. Az órák csoportosak, éppen úgy, mint egy jógastúdióban. Az általunk használt legmodernebb technika lehetővé teszi hogy a nappalidba varázsoljuk a csoportos jógaélményt, az igazi stúdióhangulatot.

Mert időtakarékos

Az online, otthoni gyakorlással megspórolod az utazás, a a parkolás idejét. Őszintén? Mennyit álltál eddig dugóban, buszon-villamoson,hogy eljuss a kedvenc oktatódhoz? Mennyi időt töltöttél parkolóhely keresésével? És az esti óra után relaxáltan jól esett hazavezetni? Na ugye! Mostantól az sem számít mit kapsz magadra. A 90 perc, tényleg 90 perc. Nincs járulékos időveszteség. Csak jóga! 🙂

Mert egyszerű
A jóga egyszerű. Az online jóga is csupán két kattintás. Kapcsolódhatsz okos telefonnal, tablettel, laptoppal, vagy számítógéppel. Egyetlen ingyenes alkalmazás letöltésére lesz szükséged.

Mert költséghatékony
Az első óra mindenki számára INGYENES.
Tisztában vagyunk vele, hogy ez az időszak mindenki számára nehéz. Éppen ezért az online óráinkat jelentősen kedvezőbb áron biztosítjuk gyakorlóink számára, mint a stúdió órákat. Ez még nem minden! Az online jógával megtakarítod az üzemanyag költséget, és parkolási költséget, illetve tetemes időt is, amit szintén más hasznos jövedelmező tevékenységre fordíthatsz.

 

Az online órával mindenki csak nyer!

Gyere és próbáld ki velünk!

 

Dr. Horváth-Tanka Enikő