Dr. Horváth-Tanka Enikő

Vezető jógaoktató

Dr. Horváth-Tanka Enikő

“A jóga mindenki életébe elhozza a pozitív változást nemtől, kortól és hitrendszertől függetlenül. Mert a jóga mindenkié.”

Órafajták

Erősítő gerincjóga
0%
Hatha jóga
0%
Astanga jóga
0%
Dr. Horváth-Tanka Enikő vagyok, az online-joga.hu tulajdonosa, a Római Kert Jóga & Életmódközpont vezető jógaoktatója és társalapítója, az Autoimmun Jóga rendszrének megalkotója.

6 éve foglalkozom napi rendszerességgel a jóga gyakorlásával. Egy betegség kapcsán találkoztam először a csoportos jógaórákkal és már az első alkalommal magával ragadott a jóga világa. Ezt követően nem volt megállás. Szépen lassan gyökerestül forgatta fel az életem. Azóta részt vettem több oktatói képzésen, továbbképzésen, és egyre inkább azt gondolom, hogy ennek a folyamatnak soha nem lesz vége. Az évek során gerincjóga, hatha jóga és astanga jóga oktatatói képesítést szereztem.

Az Online órákon elsősorban kezdő és haladó (erősítő) gerincjóga oktatással, Autoimmun Jógával, illetve a most kialakult különleges élethelyzetre való tekintettel Immunerősítő jógával foglalkozom.

Hiszem, hogy a jóga, a harmónia megteremtése és a belső csend elérése ma fontosabb mint bármikor korábban.

Célom, hogy a legmodernebb, professzionális digitális eszközök segítségével  a lehető legtöbb emberhez eljuttassam a jóga hagyományát és rendszerét. Hiszem, élem és tanítom, hogy a jóga mindenki életébe elhozza a pozitív változást nemtől, kortól és hitrendszertől függetlenül. Mert a jóga egyszerű és mert a jóga mindenkié.

Várlak szeretettel óráimon az online térben is.

Találkozunk a nappaliban! 🙂

Enikő