Horváth Natali

Jógaoktató, jógaterapeuta

Horváth Natali

“Folyamatosan tanulok, hogy taníthassak, folyamatosan fejlődök, hogy hozzájárulhassak mások fejlődéséhez és jóllétéhez.”

Órafajták

Hatha jóga
0%
Női jóga
0%
Kismama jóga
0%
Baba-mama jóga
0%
Jógaterapeutaként, angyalterapeutaként, és intuitív tanácsadóként nyújtok segítséget és támogatást a hozzám fordulóknak.

Spirituális utam a jóga megismerésével kezdődött és a testi-lelki-szellemi szintek tanulmányozásával folytatódott. A Colibri Jógastúdióban meditatív jóga, kismama jóga, valamint gyógyító relaxáció órákon találkozhattok velem.

2001-ben végeztem a Fitnesz Akadémia sportedzői szakán. Fitnesz szakedzőként dolgoztam egy ideig, ezt követően 2007-ben ismerkedtem meg a jógával. Egy jóga alaptanfolyam elvégzését követően következett a Hatha jóga oktatói (320 órás) és a kismama jóga oktaói (100 órás) diploma megszerzése.

Lelkes jóga gyakorlóként tovább folytattam a tanulmányaimat. A haladó alaptanfolyamot (130 órás) követte az Antigravity jóga edzőképző sikeres elvégzése.

2013-ban részt vettem a 130 órás Jóga terápia tanfolyamon. Mindeközben jógaoktatóként tevékenykedtem / csoportos, egyéni, iroda, szabadtéri jóga /. A jóga studiókban eltöltött idő után magán jógaórákat tartottam a klienseim otthonában. Személyi jógainstruktorként bővítettem tudásomat és tapasztalataimat az ászanák, ( testgyakorlatok ), relaxáció, meditáció területén.

Egyéni, személyre szabott terápiás jellegű órákat is tartok, melyben segítségül szolgálnak számomra a gerincterápiás (kezdő,haladó,mester) képzéseim ismeretanyagai.

Jómagam is rendszeresen gyakorlom a jógát, a mindennapjaimban , mint életmód jelenik meg.

Csodálatos rendszernek tartom, ami a mai kor emberének nélkülözhetetlen segítőeszköz az életben. A jóga gyakorlati tudomány, amely a gyakorlás által válik élő, hiteles tudássá, tapasztalássá.

A jóga önismereti ösvényén haladva találtam rá más hasznos, hatékony és eredményes önmegújító, önátalakító ,gyógyulásunkat, fejlődésünket elősegítő módszerekre, melyeket sikeresen alkalmazok. A testi-mentális-érzelmi-lelki-energetikai-szellemi jólétet és spirituális létállapotot megteremtő, élet igenlő technikák, amikkel dolgozom: Angyalterápia, teljes mátrix mix program és szellemsebészet (tisztító-gyógyító energia-munka).

Folyamatosan tanulok, hogy taníthassak, folyamatosan gyógyulok, hogy gyógyíthassak, folyamatosan fejlődök, hogy hozzájárulhassak mások fejlődéséhez és jóllétéhez.

Szeretettel várlak az óráimon: Natali