Kerekes János

Jógaoktató

Kerekes János

“Az is megtörténhet, hogy egy-egy érzelmi blokk feloldódik, ahogy a gyakorlás egyre mélyül és a felbukkanó érzelmek valahogy önálló életre kelve megtalálják a helyüket bennem.”

Órafajták

Hatha jóga
0%
Sziasztok Jack vagyok. Sokszor megtapasztaltam már, hogy ahogy jóga gyakorlás közben egyre mélyebb tudatállapotba kerülök, úgy jelennek meg elnyomott, fel nem dolgozott, meg nem élt érzelmek.

Ezek az érzelmek sokszor csak jelentéktelen gondolatokként indulnak, aztán akár képek, mozgó történetek formájában is a felszínre kerülnek. Végül az is megtörténhet, hogy egy-egy érzelmi blokk feloldódik, ahogy a gyakorlás egyre mélyül és a felbukkanó érzelmek valahogy önálló életre kelve megtalálják a helyüket bennem.

Persze nem csak az érzelmek árnyakkal teli világába való betekintésre nem adunk elég időt a “szürke” hétköznapokban magunknak, hanem az Élet örömei sem kapnak a napi rohanásban kellő figyelmet. A megfelelések, a kihívások, a teljesítés elviszi a tudatosságot önmagunk belső lényéről.

Az óráimon célom egy elfogadó és befogadó tér megteremtése, ahol a jóga gyakorlásán keresztül, szabadon, örömmel, elvárások és megfelelések nélkül megadjunk valódi belső lényünknek az Őt megillető “én-időt”.
A többi már jön magától.