Körmendi Petra

Jógaoktató

Körmendi Petra

“Az érzés, ahogyan gyakorlás során az elme lecsendesedik, és megtanulod a korábbinál tudatosabban kontrollálni a saját testedet nem csak a jóga stúdióban, hanem a mindennapokban is alkalmazható tapasztalatod ad.”

Órafajták

Gerincjóga
0%
Körmendi Petra vagyok, biológus, és öt éve, egyetemi tanulmányaim megkezdésével párhuzamosan, szinte észrevétlenül kúszott bele az életembe a jóga.

Először kissé szkeptikusan mentem be az első ‘földön fetrengős’ órámra, ahol rögtön megtapasztalhattam, hogy az ászanák helyes kivitelezése sokkal nagyobb fizikai igénybevétel, mint ahogyan kívülről látszott, majd szépen lassan magával ragadott, hiszen – ahogyan az órákon is gyakran elhangzik – azt az időt amit gyakorlással töltesz csak magaddal, magadért, a saját testi-lelki harmóniád megteremtéséért teszed.

Az érzés, ahogyan gyakorlás során az elme lecsendesedik, és megtanulod a korábbinál tudatosabban kontrollálni a saját testedet nem csak a jóga stúdióban, hanem a mindennapokban is alkalmazható tapasztalatod ad.

Most, öt év elteltével már ki merem jelenteni, hogy természettudományos- és jógaoktatói tanulmányaim tökéletesen kiegészítik egymást. Amikor magamon tapasztaltam meg, mekkora segítség a belső egyensúly eléréséhez a külső – fizikai – működésünk ismerete, tudtam, hogy jó úton járok. Én ezért jógázom, és ezt a tapasztalást szeretném átadni nektek is gerincjóga óráimon.

Várlak szeretettel!