Pécsi András

Tai chi oktató

Pécsi András

“Nagy változás az életemben, hogy nem akartam azonnali eredményt, ezért lassú változást választottam, és választom ma is minden nap.”

Órafajták

Tai chi
0%
Sziasztok! Pécsi András vagyok, aki teljes mértékben a tudatos élet, a belső megismerkedést teljes hiányában éltem az életemet 38 éves koromig.

Eredményei: Stresszes munkahely, napi 10-12 órás hajtással, mai fejjel felfoghatatlanul lényegtelen célokért, eredményekért. Folyamatos küzdelem, harc alatt álló párkapcsolat, egymás melletti el- és mellébeszéléssel. Folyamatos súly gyarapodás, rengeteg 30 kg-os fogyásokkal, koplalásokkal tarkítva, aminek a végeredménye +152 kg lett. Erőnlétem minimális állapotba kerültek, izmaim lazasága a cipőfűzés küzdelmeivel végződtek. Ezt fokozta a szervezetem betegséggel, visszajelzett, hogy itt a vége ennek az útnak keressem meg mit csinálok rosszul.

Én tényleg nullából tanultam és tanulom meg felépíteni saját magamat!
Én is feltettem a kérdést többször is, hogy hibáztathatom, vádolhatom-e magamat a végeredményért, hiszen kívülről mindenki ezt mondta! Én ma azt gondolom, hogy ez nem igaz, és Te se tedd!
Hiszen mindenhol azt hallottam, egész kicsi korom óta hogy tanuljak mert nem viszem semmire, dolgozzak, hogy bulizzak, „menőzzek” és itt az ideje, hogy eltartsam a családomat, keressek még több pénzt, akkor sokkal boldogabb leszek, vehetek még egy nagyobb TV-t, éljek nagy tűzzel, ne törődjek a holnappal, hiszen rövid az élet. Csak azt nem hallottam sehol, hogy törődj magaddal, figyeld meg magadat, fordíts több időd saját magadra!

Nagy változás az életemben, hogy nem akartam azonnali eredményt, ezért lassú változást választottam, és választom ma is minden nap!
Az út lassan indult és lassan halad, de minden nap hálás vagyok az eredményeimért, mely sokkal jobbak, mint tegnap voltak!
Ami eredmény, hogy minden nap része lesz a mozgás az életednek, és nem az lesz a kérdés, hogy le tudsz-e futni 20-30 Km-t, hanem, hogy milyen szépek a felhők a pillanat alatt ami az út volt. Nem az lesz az eredmény, hogy tudod a 48/108/kard/szablya/legyező/páros formát, hanem milyen szerencsés lehetsz, hogy ezt a napot is megélhetted, és tényleg megélhetted, nem túl kell élned!

És igazából az egész egyáltalán nem a mozgásról szól, hanem a mozgáson keresztüli Önkép változásodon, ami a legnehezebb dolog.

Ha magadra ismersz, és van kedved ezen az úton velem haladni, és nem 2-3 hét alatt szeretnél nagyobb lazaságot, gyorsabb izmokat a futáshoz, tai-chi formát tudni egyedül, bemagolni egy kötött mozgást az eléd tett tankönyvből, akkor várlak a közös gyakorlásaimon.