Szűcs Barbara

Jógaoktató

Szűcs Barbara

“A jóga óriási változásokat hozott az életemben több szinten is. Folyamatosan törekszem arra, hogy minél több területen ki tudjam terjeszteni magát az életmódot. “

Órafajták

Aromaterápiás jóga
0%
Hatha jóga
0%
Páros jóga
0%
Sziasztok! Szűcs Barbara vagyok. Első alkalommal egy forró nyári napon belülről érkező érzés által vezérelve mentem el kipróbálni a jógát.

Egyből sikerült is dinamikus asthanga jógával indítanom, így először csak kapkodtam a fejem, meg persze a levegőt.

Egyenesítem a hátam… rendben… lefele néző, felfele néző kutya…majd
hősi pózok és ezután csavarások következtek fokozatosan megteremtve az áramlás élményét. Mély udzsái légzés és koncentrált befelé irányuló figyelem.
Akkor ott megszületett az első valódi Jelenlétem.
Úgy éreztem: hazaérkeztem.

A jóga óriási változásokat hozott az életemben több szinten is! Amióta csak elkezdtem és gyakorlom folyamatosan törekszem arra, hogy minél több területen ki tudjam terjeszteni magát az életmódot. Hálás vagyok, hogy egy tradicionális szemléletet követő képzésen vehettem részt első körben, ahol nemcsak az ászana gyakorlatokat, hanem magát a jógafilozófia szemléletét és az ajurvédikus holisztikus életmódot is megismerhettem.

Ma már elmondhatom, hogy másfél éve vegetáriánus vagyok és törekszem a vegán életmódra. A jógafilozófia és a jógaszentírások pedig olyan kérdéseimre adtak választ, amik folyamatosan felmerültek bennem az életem során.

Ahogy egyre inkább elmerültem a jógában találkoztam az aromaterápiás illóolajokkal, amelyeknek a gyógyító és ellazító hatása egyből szó szerint az orromnál fogva vezetett és új, belső tapasztalásokat indított el a mindennapjaimban és a jógagyakorlás során.

Azért is építettem be a jógagyakorlásba ezeket a típusú olajokat, mert magas tisztaságú terápiás hatású olajokról van szó, amelyek még belsőleg is alkalmazhatóak.

Kívánom, hogy tapasztald meg az illóolajok ellazító, blokkoldó és energetizáló hatását! Gyere el aromaterápiás jógaóráimra és próbáld ki!